Tisdag & Onsdag :)

Alltså, dagarna bara springer iväg!!! Vet knappt vart de tar vägen och de känns som att jag skriver om de väldigt ofta, haha!

Igår jobbade jag 7-15, jag satt vak. När jag slutade så hade jag så mycket spring i benen, brukar ju aldrig sitta stilla en hel arbetsdag – haha. Jag åkte bort till gymmet och sprang 8 km intervaller, sjukt bra känsla i kroppen. Träningen är verkligen igång nu och de känns så himla härligt :D Att de går lättare och lättare att springa för varje pass är väl heller ingen hemlighet, känns så skönt de med. När jag kom hem hit vid 17-tiden så var de så himla fint väder, vilket gjorde att jag inte kunde gå in. Jag tog en 40 minuters lååångsam promenad runt i området och lyssnade Hann&Amandas podcast – härligt!

Under kvällen lagade jag middag, strök min stryktvätt och myste i soffan tills Henri kom hem vid 22-tiden från Strömstad :)

Idag sov jag till 09, nu ska jag packa träningsväskan för att åka ner till Friskis&svettis innan det är dags för jobb 14-22 :) Idag ska jag bara powerwalka, måste  vila från löpningen en dag :)

Bild från promenaden igår eftermiddag

IMG_5451

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation