Jobb-helg

Tjena på er, lite dåligt på bloggfronten men så kan de bli ibland.

I onsdags var jag i Kungsbacka för att träffa Louise, vilket var super mysigt. Vi åt god lunch och shoppade lite :-) Jag köpte bara hårprodukter, men jag var nöjd med dom iaf ;-) på kvällen grillade vi lammracks inne hos grannen – super gott!! :) Igår var en slapp-dag här hemma. Jag var ledig och de enda jag gjorde var i princip att storhandla på Ica. Det är en baggis i vanliga fall men om man har sovit ca 3-4 timmar på hela natten så var de ganska slitigt att storhandla, haha. På kvällen såg vi på film uppe vid projektorn.

IMG_5380

 

Grannen har inte gasolgrill (som vi) och jag njöt av att få äta kolgrillsmat för en gångsskull ;-)

IMG_5398

 

Idag har jag varit ute på 50 minuter powerwalk. Så skönt, men fy vad grått och trist det var ute!!! :-( Tur Hanna&Amanda livade upp stämningen lite med fredagspodden.

Nu ska jag strax hoppa in i bilen, en kväll och en helg på jobbet väntar. Lördag och på söndag jobbar jag dagturer (7-15). Dock är det inte bara jobb i helgen utan imorgon vid 16-tiden kommer Jocke & Cajsa hit – super mysigt :) Då blir de grill och massa mys, vi har ju inte träffat dom sen i mitten på juni tror jag, alldeles för länge sen!!!

När jag slutar vid 22 ikväll ska jag åka hem och slänga mig i famnen på min älskling i soffan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation