en trött fredagkväll.

Oh jesus vad trött jag var igår kväll. Vi bäddade upp vår bäddsoffa på övervåningen och skulle se på film på projektorn. JÄTTE mysigt och en bra film – tråkigt bara att jag somnade efter ca 30 minuter ;-) Då var klockan bara 21, haha. Märks att jag gått upp före 06 hela veckan och är van att jobba natt. Låg i Henri’s famn och sov så gott tills filmen var slut, då flyttade vi ner till soffan där vi somnade bägge två, haha.

Imorse vaknade jag vid 8,30 helt klarvaken och utvilad :-) Skööönt! Jag hoppade i träningskläderna och gav mig iväg på en löprunda. 3,9 km fick räcka, var heeeeelt slut! Det var 22 grader redan på morgonen då jag gav mig iväg. Solsken och vindstilla ;-)

IMG_5327

 

Annars så har veckan mest inneburit jobb, träning och matlagning. Igår kväll grillade vi kött och hade en mysig middag här hemma :-)

IMG_5328

Snart ska vi bege oss upp mot Göteborg och Henri’s föräldrar. Senare ikväll blir det födelsedagsfest i Mölndal :) Hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation