Jobb & träning

Ja, då var pass 3 av 5 gjort för denna veckan. I morse var jag väldigt trött. Somnade runt tolv tiden igår och klockan ringde 06 imorse. Idag samåkte jag och Henri till jobbet. Onödigt att köra två bilar när vi jobbar ca 2km ifrån varann. Henri lämande av mig vid halv sju och sen var de fullt ös ända till 15,30 då jag slutade. Idag hann jag bara ta 10 minuter rast, så jag fick slänga i mig maten. Vid 16 hämtade Henri upp mig igen och vi åkte till hans kontor, där han skulle upp och hämta en dator. Sedan åkte vi hem och Henri lämnade av mig här och fortsatte till till Göteborg då det var problem på BK-Avenyn.

Jag bytte om till träningskläder och sprang sedan en runda på 5km ute. Det var otroligt varmt och kvavt!! När jag kom hem så tog jag en dusch och förberedde middagen som idag blev hemgjord pizza. Sååå gott med tacoköttfärs och tärnad bacon med lite aioli till. Aioli är verkligen mitt nya beroende – såååå gott. Vi åt när Henri kom hem starx efter 19. Kvällen blir slapp här hemma, imorgon börjar jag jobba 07,00 igen, tjuhuuu! :P

IMG_5309

IMG_5311

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation