Nya jobbet och senaste dagarna

Oh jisses i min låda, ni anar inte hur trött jag är ;-) Jag har ju haft semester i 3,5 vecka och sen börja med en mördar vecka på nya jobbet. Dock är bara 2 av 5 arbetspass för veckan klara! Jag trivs så himla bra med både personal och avdelningen. Detta kommer bli såååå bra :-) För er som inte vet så jobbar jag nu på Varbergs sjukhus på kirurgen. Igår jobbade jag 14-22 och innan de skaffade nytt gymkort här i stan. UUUUUUNDERBART.

När jag kom hem vid 22,30 så kollade Henri på Bond-filmen på tv och jag körde en tvättmaskin. Skulle lägga mig tidigt var planen men när vi la oss vid tolv så kunde jag inte riktigt slappna av. Somnade runt 01, så jag var ganska så trött när klockan ringde vid 05,55 imorse ;-) Dagen på jobbet har bara swiiischat förbi. Jag hann inte ta min lunch rast förens vid 13,40 – de visar ju något. Men så länge det är kul och de finns att göra så är jag nöjd ;-)

Idag slutade jag vid 16,00 och när jag kom hem hade Henri precis kommit. Jag tog tag i TRÅKIGT pappers göra. Fyllde i en massa papper till jobbet som ska iväg (anställnings material och vaccinations info m.m.). Dessutom så fyllde jag i alla papper till försäkringsbolaget så vi får alla pengar som vi köpte nya grejer för när min resväska försvann på resan. Hoppas slippa det någon mer gång alltså.

Imorgon är de dags för ett nytt pass på jobbet igen, 7-16. Sen är det bara 2 dagspass kvar innan helg, som tur är så är jag ledig denna. Det vankas nämligen födelsedagsfest på lördag i Mölndal :)

IMG_5291

IMG_5294

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation