Måndag & Tisdag :)

Jag  hänger verkligen inte med här, känns som om jag alltid ligger ”en-dag-efter”. Skit i de nu ;-) Igår hann jag med en del. Slappade på förmiddagen och vid lunch tid kom Henri hem för att äta lunch. Han jobbade i Göteborg på dagen, så när han åkte iväg för ett annat jobb efter lunch så begav jag mig till gymmet. Sprang 9 km på bandet, skööönt! Skulle behöva få lite mer distans i benen, men de känns inte som att de går just nu. Psykiskt så ”vill” inte min kropp springa längre än milen. MÅSTE komma över gränsen snart, för de är bara 1 månad kvar till Göteborgsvarvet nästa vecka. På eftermiddagen handlade vi lite nya blommor till vardagsrummet och satte upp lister runt köksvalvet :) Blir fint nu när de börjar bli klart (snaaaaart….).

Imorse vid åtta körde jag Henri till Sävedalen där han hämtade ut en hyrbil på Statoil. Han åkte nämligen till Sthlm (via Varberg) idag för att göra ett jobb på VikingLine i veckan. Inatt sover han i Sthlm och imorgonbitti och ett dygn frammåt är han på nya båten och jobbar. När jag kom hem somnade jag om en stund och sen kollade jag lite web-tv. Tog mig en låååång Promenad ute på över 1 h med Podcast i öronen. När jag var tillbaka tog jag tag i strykhögen som låg här hemma och vek nytvättade lakan. Nu på kvällen har jag varit iväg och tränat MRL, skulle gjort det med Cajsa men hon hoppade av i sista sekund. Imorgon tar vi nya tag!! Jag har även passat på att äta korv med bröd till middag, eftersom Henri inte gillar de ;-) Det enda positiva när han är iväg, höhö ;-)

Imorgon: Jobb på dagen, sen vid 15.45 ska jag till VC för att göra allergi-test, skönt att få de gjort! Efter de ska jag träffa Karolina för en kaffe och sen träna MRL med Cajsa vid 20.00 :) Fullspäckad dag med andra ord :-) Ska hinna äta lite däremellan också. Är nästan lite nervös inför dagpasset på jobbet imorgon, minns inte ens senast jag jobbade dag :-S De ska nog gå bra :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation