Helgen <3

Ja ni, på helgerna blir de visst inte så mycket tid åt bloggen. Som vanligt kommer här en liten resumé ;-)

Fredags kvällen spenderade vi här hemma. Tacomys i soffan, samtidigt som ja gjorde allt jag kunde för att hålla mig borta från jobbets-magsjuka.

20130318-003610.jpg

Vitpepparkorn, avslagen cola & en shot jägermeister

Henri spelade lite tv-spel och jag läste, plötsligt var klockan 01, så vi hoppade vi i säng.

Igår morse (lördag) vaknade vi inte förrens 11, men vi drog oss i sängen till kl 12,30 nästan. Då fixade jag lite lunch och sen fortsatte vi renoveringen. Vi höll på till 17 tiden då vi tog ett avbrott och åkte bort till Henri’s föräldrar. Vi tog en promenad runt Nödinge innan vi lånade några tvingar av Jussi och åkte hem igen. Lister är nämligen på väg upp här hemma!!!

Till middag åt vi potatisgratäng och kött med beasås. Vid halv nio åkte jag till jobbet för ett nattpass. Magsjukan är snart över där, men det hände lite andra jobbiga saker inatt istället :-( vid sju var de skönt att åka hem och krypa ner bredvid älsklingen som för en gångs skull inte skulle till jobbet när jag jobbat natt.

Vi sov till 11 idag igen (ca 3h för mig), men när vi ätit lunch så somnade jag 30 minuter till i soffan. Efter lite renovering och matsedelfix inför veckan gjorde vi ett besök på Claes Ohlsson och storhandling på Ica Maxi. På eftermiddagen kollade vi på hockey (Luleå-Frölunda), men jag somnade sista delen i 3:e perioden och sov 30 minuter. Jag som aldrig somnar i soffan har gjort de två gånger idag, men de beror på för lite sömn efter natten bara ;-)

Till kvällsmat gjorde jag hemlagade pizza på pizzastenen, men glömde ta en vild på den. Vi hade tacoköttfärs, bacon och marinerade köttbullar på ;-) (de där med marinerade köttbullar är Henri’s påfund ;-) ) + en massa ost och tomatsåssåklart.

Nu sovtajm! Klockan är snart 01 och imorgon ska jag försöka sova tills kl 11 då jag ska tvätta. Jobbar sen natten igen :-) lite träning ska nog hinnas med också, vilat i tre dagar nu – inte bra!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation