Soliga tisdag!

Det blev en härlig dag igår och mycket blev gjort. Promenaden i solen var suuuuuper skön, det var några minus i luften men solen värmde upp rejält.

När vi promenerat i ca 1h så åkte jag till gymmet. Sprang 1mil på bandet, dock på skiiiit dålig tid. Kunde inte springa hela tiden pga min fot som har börjat krångla :-/ släpper de inte inom 2 veckor måste jag nog kolla upp de.

När jag var duschad och klar åkte jag vidare till Ica Maxi där jag handlade mat för hela veckan, sååå skönt att ha de klart och att allt finns hemma när man ska dra igång middagen.

När jag kom hem var Henri redan hemma, eftersom han varit på jobb i Göteborg idag. När han jobbat klart så satte vi upp även valvlisten till köket och sen började jag med maten. Han fortsatte med lite småarbete och vid 18-tiden kom hans föräldrar hit för att ”inspektera” bygget ;-) dom hade redan ätit så när dom åkte så åt vi middag. Baconinlindad kyckling med sås och pressadpotatis.

20130312-100252.jpg

Idag är de tisdag, och de ser ut att bli en ledig dag idag med. Jag ska åka och träna nu för vid 12-tiden ska jag och Louise åka ner till Kungsbacka :-) kungsmässan & freeport ska besökas :)

Ha en härlig, solig dag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation