15km i benen!

Hej på er :-) här i soffan sitter en tjej som är vääääldigt mör i benen!!! Idag har jag sprungit 15 km, de kändes rätt gött i kroppen. Dock fick jag gå någon minuter här och någon minut där, springa på bandet är ganska tärande på benen, iaf när man springer långt. Dessutom så är inte flåset helt med ännu, har en bit kvar.

Samtidigt som jag sprang kikade jag på skidåkning, damernas vm stafett. Det blev ett silver för Sverige och jag kände mig nöjd när vi gick i mål samtidigt, dom och jag ;-)

Jag hade ingen kanon tid, 1h o 40 minuter….. Men jag har inte sprungit över milen sedan Göteborgsvavet i maj förra året, så därför var de okej. Nu kan de bara bli bättre :-D

Igår gick spinningen kanoners och när jag och Louise hade ätit lunch lämnade hon mig på jobbet. Jag jobbade 13,45-21,15, Henri hämtade mig då och de blev inte många knop gjorda hemma :-) jag läste ca 50 sidor i Grey boken, så snaaart kan jag börja på bok nr 2.

När Henri kommer hem om ca 40 minuter så ska vi åka bort till svärföräldrarna. Det är en resa vi ska kolla på tillsammans, men de återkommer jag till en annan gång.

Han en fin kväll :) kramat från ett par trötta ben!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation