Tisdag :)

Tjeeeeeena :-) sol idag också och helt molnfritt på himlen – det är ju bara underbart. Igår eftermiddag somnade jag på soffan en stund och misstänkte då att jag skulle bli sjuk, hade 37,9 i temp. Dock var de nog bara det att jag missade endel sömn i helgen när jag jobbade. För efter powernap’en kändes allt mycket bättre :) jag lagade spagettigratäng (sådan som mamma ofta gjorde när vi var små) till middag och vi slappade i soffan. Tog en lite avstickare till Henri’s föräldrar för att låna skrivaren. Vi hann bara komma hem och landa i soffan igen så somnade Henri strax efter 21…. Jag läste och kollade på Hissen med Filip och Fredrik. När Henri kom in till sängen efter 23 så kollade vi lite på ”best of Oscarsgalan” innan vi somnade :)

Idag mår jag tiptop och sitter nu och kollar på SkidVM. Hoppas på medalj för Charlotte Kalla.

Om ca 10 minuter blir jag upphämtade av Louise, vi ska träna och sen börjar jag jobbet vid 16. Gör en kväll idag och jobbar bara 16-21 :) skön tid. Hoppas ni också har så fint väder som vi har på västkusten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation