Skåne & onsdag

Nu är ett pass på jobbet (8-14) avklarat och även ett besök på gymmet. Har inte varit där sen förra torsdagen (6 dagar sedan!!!). Jag är van att träna ca 5 ggr i veckan, så detta har varit en liten ”pärs” för kroppen, och psyket. Jag körde 60 minuter på crosstrainer’n, men jag gjorde mig faktiskt illa efter redan 5 minuter. Jag skulle knyta om skorna och hoppade bara ner, fick då (den man trampar på) plattan rätt in i smalbenet, så de blev en grop i benet… typsikt! Jag kunde dock fortsätta och nu är de istället en stor böld utåt och det är svullet, får se hur de utvecklar sig nu.

Jag kom nyss hem från gymmet och ska nu ta tag i strykhögen, innan de kommer en ny ;-) Haha!

Angående våran skånetrip så var den kort men intensiv ;-) Henri plockade upp mig på jobbet i måndagsmorse vid 07.15 och vi åkte neråt i landet. Jag sov fram och tillbaka men sov kanske sammanlagt 1 h. Vi åkte direkt till Emporia, det nya köpcentret i Malmö. Sjuuukt stort och en massa butiker. Där började Henri jobba och jag mötte upp nästan hela familjen (som vi skulle sova hos) för en lunch (eller ja, de blev ju frukost för mig). Vi kollade i några butiker innan vi åkte hem för att fika och prata hela eftermiddagen. Jag och lilla S hann även med en heldel del pyssel ;-) Strax före 18 kom Henri hem och vi sippade på en Martini tillsammans medans vi väntade på maten :-) Vi avnjöt en god middag tillsammans och jag hade rejäl helgkänsla ;-) En härlig kväll med mycket prat och mys innan vi somnade efter midnatt.

Igår morse gick Henri upp vid sju och körde bort till Emporia igen. Vi andra hängde hemma i pyjamas och åt brunch lääänge :-) Jag fick väl på mig kläder vid 14 någon gång ;-) haha. Scones med nypressad apelsinjuice är verkligen inte fel :-) Vid tre hugget kom Henri tillbaka och vi följde med in till Malmö när L skulle hämta L från simträningen. Han släppte av mig, Henri och Saga vid Nespressobutiken där vi shoppade på oss ca 80 kapslar till vår kaffemaskin.

När vi var tillbaka så packade vi in oss i vår bil med en gång och påbörjade vår resa hem. Vi gjorde ett matstopp i Halmstad, så vi var hemma strax före åtta. Slappade i soffan tills 22. Henri slumrade in redan vid halv, men vi tio förflyttade jag mig till sängen för att läsa och se ifatt lite avsnitt jag missat.

Imorse hade jag såååån lust att ligga kvar i sängen när klockan ringde, inte van att jobba ”morgon” längre. Dock jag dagen på jobbet snabbt och jag fick följa med en brukare på mammografi, så där försvann 1 timme bara där – toppen! Nu vet jag hur de går till också, dock är de väl ca 20 år tills det är dags för mig. Då kanske man gör de på nätet??

 

Nu – STRYKHÖGEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation