Måndag – mini semester :-)

God morgon på er :-)

Jag gick av mitt nattpass på jobbet kl 07.15 och direkt då hämtade Henri upp mig utanför jobbet. Vi sitter nu i bilen påväg ner till Malmö, där Henri ska jobba och jag ska umgås med våra vänner där :-) Han jobbar dagtid måndag och tisdag på emporia och jag ska försöka spendera så mycket tid som möjligt med våra vänner. Vi ska även sova över hos dom ikväll. Jag jobbar inte förrens onsdag så de passade väldigt bra detta. Dock åkte jag ju direkt efter jobbet idag så jag lär vara ganska trött under skåne-vistelsen, men det är smällar man får ta ;-) Har inte träffat dom på länge ;-)

Hoppas ni får en bra start på denna veckan! Igår drog vi igång ett litet (skulle vara ett litet) projekt, som otroligt fort blev väldigt stort… mer om det när vi är hemma igen ;-) Kram på er!

På tal om inget så har jag inte tränat sedan i torsdag… Börjar få lite panik över det!!!!!!!! Jag kommer inte träna förrens på onsdag, så jag får dras med denna ångesten några dagar till… Bläää!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation