Torsdag-fredag, heeelg!

Freeeeedag, gu’ så schöööönt ;-) känns alltid bättre att skriva de på östgötska ;-) och dit är vi ännu en gång på väg, alltså hem till mina föräldrar. Denna gången är även Sari&Jussi (Henri’s mamma och pappa) med oss. Ikväll ska vi på hockey i Linköping, för det är nämligen LHC-Frölunda :-) vet inte vad jag ska hålla på faktiskt, är ju själv Brynäsare. Men kanske bäst för husfridens skull att hålla på frölunda, eftersom ändå ingen i min familj håller på LHC ;-) vi ska iaf gå allihopa, mina föräldrar, Henri’s föräldrar och vi två :) innan matchen blir de först lite mat hemma hos mamma&pappa.

Igår, när jag sovit ut åkte jag till gymmet med Louise. Dock fick jag så otroligt ont i halsen (har ju hostat några dagar nu…) så jag fick avbryta passet :-/ åkte hem och bakade en aftereight-kladdkaka istället :-) när kakan var klar så tog jag fram min julklapp – min nya symaskin. Sydde hela eftermiddagen sen. De tar sin tid att mäta upp, fålla, nåla och sen sy ;-) blev sammanlagt 4 nya dukar. En till soffbordet och tre till matbordet, så vi kan variera lite.

20130118-151756.jpg

20130118-151941.jpg

Kvällen blev lugn hemma och jag plockade i ordning en del hemma.

Idag vaknade jag med halsont igen, men nu är de lite bättre. Höll även på att hosta sönder mig, så jag tog två hosttabletter och då blev det mkt bättre!! När Henri åkte till jobbet vid 7.30 så låg jag kvar i sängen och läste några timmar. Har bakat dumlekakor idag, som också är med till Lkpg. En lång dusch och lite hårinpackning osv har jag också hunnit. Hann lagom fixa i ordning håret innan Henri plockade upp mig hem :-)

20130118-152153.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation