Omtumlande dygn!!

Jag vet knappt vart jag ska börja. Men i lördags fick Henri ett samtal där han fick veta att hans företag blivit uppköpt och att han fick följa med till nya företaget. Vi kom hem från Linköping vid 14-tiden igår, så vi hann bara packa upp lite innan det var dags att åka in till stan igen. Jag tog en sväng på NK-rean (för medlemmar) och Henri mötte upp sin blivande (skulle de visa sig) chef på centralen. De kom överens om mycket på bara någon timme. Vi återvände hemåt, med ett stopp i Nödinge för att skriva ut mitt CV och kopiera intyg. Kvällen blev lugn hemma, första kvällen tillsammans hemma på över 1,5 vecka.

Imorse gick  Henri upp redan vid 6.15 då han fick veta igår att han skulle infinna sig på huvudkontoret i Varberg kl 8.00. Jag gjorde i ordning take-away kaffe och en smörgås till honom och så åkte han. Jag somnade om efter någon timme och han bara sova ca 30 min. När min klocka ringde så fick jag gör mig i ordning och åka bort till Nödinge. Där väntade en arbetsintervju för mig. Det kändes bra så nu får vi se vad som händer :)

Jag förflyttade mig sen 100 meter bort till gymmet. Där löpte jag 7,5 km och gick några km till. Telefonen ringde konstant under träningspasset, men så är de ibland. Henri var ju i Finland onsdag-lördag förra veckan, och när dom åkte från båten då så var allt som de skulle. Nu under helgen så har tyvärr ALLT kraschat, så han ringde mig mitt på dagen och sa att han var tvungen att flyga till Finland nu ikväll… suck. Han hann alltså bara vara på sitt nya kontor några timmar innan han fick åka iväg på jobbuppdrag. Nu blir han borta enda tills på torsdag, så de blir lite tomt och ensamt här hemma. När han kommer hem så kommer vi inte ha setts på 6 av 7 dagar. Så är livet och jag ska försöka sysselsätta mig så gott de går :)

Jag kom hem från gymmet strax efter 15 och hann då bara landa i soffan innan de var dags att laga middag. Henri kom hem lagom till middag och vi åt tillsammans innan jag körde bort honom till Landvetter. Vid 18.45 var han avlämnad och jag körde därifrån. Jag skulle bara göra ett kort stopp hos Minna och Markus på vägen hem, men blev sittandes i deras soffa i två timmar. Myste med deras chihuahua Nogge och massa prat :)

Nu ska jag bara invänta ett meddelande om att han landat i Åbo efter diverse byten och föreningar innan jag kan somna :) Det har alltså hänt en hel del under detta dygn och jag hoppas jag kommer sova bättre inatt. Natten som var låg och och snurrade i sängen tills kl 04 och störde Henri en hel del när jag väl somnat … Hoppas denna blir bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation