Första veckan på året

Hej på er :) det blev visst en bloggfri första vecka på 2013 ;-) inget jag hade planerat, men de har bara inte blivit av. Nu sitter vi i bilen på väg hem från Linköping där vi spenderat de senaste 8 dagarna. Henri har varit en sväng till Finland för att jobba ons-lör.

Nyår firade vi hos mina föräldrar med god trerätters middag och gott att dricka :) efter tolvslaget spelade vu lite spel och somnade gott vid 3 tiden :)

Under veckan har jag träffat mitt lilla gudbarn en massa, som dock inte är så liten längre (5 1/2 år). Vi har varit i simhallen och haft sleepover hemma hos oss. I torsdags tog jag och mamma en heldags utflykt ner till släkten i Vimmerby. På eftermiddagen var nästan alla pappas syskon och mina kusiner samlade för middag, väldigt trevligt.

I fredag träffade jag Marielle för shopping och lunch på Ikanohuset, och på kvällen tog jag en kaffe med Vikkan och hennes kille på Steve’s. När dom skulle vidare på middag så gick jag till Bishop’s där mamma&pappa var på afterwork med kompisar som jag inte träffat på flera år. Där blev vi sittandes bra länge och pratade. Min kompis Trine jobbar där, så när hon slutat vid 22-tiden så körde jag hem henne innan vi åkte hem till oss.

Igår skulle dagen börjat med träning, men Henri bokade om sin tågbiljett så jag fick hoppa de och hämta honom tidigare istället :) väl hemma så sov han i soffan hela dagen och eftermiddagen. Molly kom på besök hela eftermiddagen, hon är så mysig mitt lilla troll <3 på kvällen köpte vi pizza och såg på Mamma Mia :) Nu är vi som sagt på väg hem :) ska försöka få in lite bilder under kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation