Fredag & lördag

Hej på er :)

Sitter i bilen på väg till Linköping, så passar på att uppdatera er så länge :)

Igår sov vi ut igen, men vaknade runt 10 snåret. Vi spelade lite gamla tv-spel på Xbox’et vi har i sovrummet. Vid tolv åkte vi till Nödinge där hi blev bjudna på hejdå-lunch hos Henris föräldrar. Det var hans farmor&farfar vi sa hejdå till, eftersom dom återvänder till Finland imorgon.

Vi blev kvar där till tre tiden när vi även fått i oss lite efterrätt. På vägen hem stammade vi till vid Ica Maxi så jag kunde handla lite. Väl hemma så började jag förbereda inför kvällen. Jocke och Cajsa kom nämligen över på middag igår kväll. Väldigt trevligt var de och jag bjöd på amerikansk afton. De blev hemgjorda hamburgare med sallad, tomat, bacon, lökringar, ost och mycket mer :) gott var de iaf!!

Kvällen spenderade vi framför vårt nya sällskapsspel på vårat Playstation3. Vi spelade två långa spel med Game Of Life, såååå kul ;-) nästa dejt är redan spikad med vad vi ska göra iaf ;-)

Imorse gick vi upp vid tio-tiden, packade de sista och packade in oss + allt i bilen. Nu har vi ca 30 min kvar till min mamma och pappa :) här kommer vi nu spendera en vecka, men mer om de i nästa inlägg ;-)

20121229-125009.jpg

20121229-125106.jpg

Vi se som tur är sluppit blixthalkan, men de är riktigt blött på vägarna. Snart vid Östgätaporten :-) känns alltid som hemma!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation