Måndag-tisdag

Igår var de måndag, och vi hade de såååå bra. Vi har de ju lika fantastiskt bra varje dag faktiskt ;-) Dagen började med löptur och frukost som alltid. De är toppen skönt att kunna ta en liten runda innan frukosten. Väl tillbaka vid huset så blev de god frukost. Vi börjar alltid med frukt, kokos och bröd innan man får beställa in det man vill ha som ”huvud rätt”. Jag tar alltid amerikanskpannkaka med bacon, men de finns och sjuuuukt många olika äggrätter st äkta på också.

På dagen åkte vi till Lagoon Beach, där hela högen med huspersonl var med. Dom grillade hamburgare , scampi och hade alla tänkbara tillbehör med sig. Efter lunchen var vi kvar för att bada och sola innan sandlopparna börjar gå till angrepp. Då for vi hem för att bada en stund i pool’en innan de var dags för dusch och middagstid barnen. När barnen lagt sig åt vi tre-rätters. Otroligt god kyckling/currygryta med ris och massa tillbehör. Vi pratade nästan hela middagen om kungahusen i Sverige och Norge, de kan skapa samtalsämnet alltså ;-) haha.

Iaf, dom bilder jag hitintills visat här i bloggen är bara från mobilen, ska försöka få in dom från kameran så fort jag orkar starta datorn hör borta ;-) där har jag en hel del.

20121204-230223.jpg

20121204-230238.jpg

20121204-230313.jpg

20121204-230349.jpg

Idag, tisdag har vi mest varit här runt huset. Vi fick med oss en picknick korg vid lunch tid och åkte bort till en annan strand. Vi har mest badat i den ”lilla” pool’en. Sista två timmarna innan duschen så busade vi rejält i poolen, jag och de två stora gutterna. Var helt slut efteråt. Jag och Hanna (nya aupaire’en i min gamla familj) åt ikväll middag med barnen, eftersom dom vuxna skulle äta middag på det ena hotellet på ön ikväll. Dom åkte vid sju-tiden, så vi fick lite tid med barnen innan de var sovdags. Ikväll har jag lackat om naglarna (genomskinlig lack med olja och vitaminer för naglarna) + att vi pratat en hel del :-)

Här är stranden vi åt picknick på idag: (till vänster ligger Tommy Hilfiger’s och Mick Jagger’s hus)

20121204-231245.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation