28/11-12, Mustique

(Skulle publicerats onsdag kväll)

Heeeeeeey :-) jag måste säga att jag är lika trött ikväll. Inte så konstigt kanske eftersom en av pojkarna vaknade 01,30 inatt. Tidsskillnaden tar några dagar att vänja sig vid. Sex timmar är ändå en halv dag ;-) iaf så somnade vi om, men vaknade flera gånger i timmen ända fram tills 05.30. Då gav vi upp och steg upp, allihopa. Färdig sövda och pigga. Föräldrarna tog fört en löptur och sen var de min tur. När vi alla var tillbaka så blev de frukost – har saknat Mustique-pannekaker <3 (Skulle varit en bild här nu på maten, men iPhonen vill nite ladda upp :-/) Dagen har varit helt kanon iaf. Fortsatte efter frukost med bad i poolen innan hi tig en sväng till byn. Det finns 2 smååå klädbutiker och en 1 matbutik. I mataffären handlar de som jobbar i huset alla mat, som dom sen lagar till oss (världens minsta mataffär). Efter en glass for vi vidare hem för att packa badkläder och förflytta oss ca 100 meter norrut. Där finns det ett litet hotell med ca 20 rum, där de även har en strandbar/lunchställe. Vi åt där och sen badade heeeela eftermiddagen vid den härliga stranden. Nu har vi just avnjutit en god middag, självklart trerätters. Magen är proppmätt och vi ska snart sova, eftersom vi har lite jetlag fortfarande. Imorgon hoppas jag kunna lägga upp lite bilder från idag, men tills dess – håll koll på instagram ;-) Julle902 Svensk-tid: 02:20 Mustique-tid: 21:20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation