Framme!! :-D

Okej hörrni, här blir de bara ett riktigt snabbt inlägg. Jag är såå trött så ögonen går i kors, minst sagt!!! Vi startade alltså resan mot London igår kl 16.00 från Oslo. Flyget gick strax efter 18, och vi landade ca 20.20 (engelsktid 19.20). Vi hittade fram till hotellet, samma som förra året. När vi hittat upp till rummet så var de ”rökrum”, vilket gjorde att jag och barnen inte kunde sova där. T fick gå ner till receptionen och fixa ett nytt, super flott rum. Tyvärr tog jag ingen bild, men jag och barnen beställde en massa roomservice och hade gött iaf. Ni som vill veta vad vi åt får kolla instagram (Julle902).

Somnade lagom tid för att gå upp kl 07 imorse. Väckte barnen och packade ihop alla grejer innan vi möttes upp mellan rummen vi sov i. Hoppade på flyget mot St Lucia, som var låååångflyget. Tog ca 8h, men jag måste säga att de var otroligt snabba timmar. Barnen (och jag) underhöll sig med iPad/iPhone hela vägen, och det var inget krångel någonstans.

Väl framme på St Lucia (bredvid Barbados) gick vi av och bytte till det LILLA flyget som går till Mustique. De tog ca 35 minuter och när vi klev av fe flyget var vi ÄNTLIGEN framme. De var sååå skönt att ta av jeansen och hoppa i bikinin vill jag lova. Vi gick ner direkt till havet för ett dopp.

Nu ikväll har vi ätit trerätters middag här i huset och druckit några glas vin. Barnen somnade för några timmar sen och vi vuxna strävar mot sömnen för att hålla oss vakna en stund till. Klockan är bara strax efter 21 här, medan vi fortfarande är i nordisktid som är strax efter 02. Vi lär nog vakna ganska tidig imorgon, men de gör inte så mycket – man vänjer sig ;-)

Nu lite bilder, sen ska jag sova ändå. Jag kan inte motstå mer nu ;-)

20121127-211529.jpg

20121127-211548.jpg

20121127-211608.jpg

20121127-211646.jpg

Det var allt så länge, vi hörs imorgon igen!

Svensk-tid: 02.19
Mustique-tid: 21.19

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation