Min kommande resa + helgen.

Här kommer jag att befinna mig från tisdag eftermiddag:

 


På måndag morgon kommer jag sätta mig på bussen mot Oslo. Där ska jag möta upp norsk-familjen och hämta lite barn i barnhagen innan vi beger oss till Gardemoen. Vi flyger till London där vi ska spendera en natt på ett hotell på flygplatsen. Tisdag morgon hoppar vi på långflighten över atlanten och landar ca kl 14 Barbados-tid. Då är den seent på kvällen här i Sverige vilket nog gör att vi kommer vara lite tröt framåt kvällskanten ;-) Speciellt barnen ;-)

Iaf, igår och idag har de varit jobb. 13-21 igår och 7-15.30 idag. Kl 15.30 gick jag alltså på semester, då jag är ledig imorgon. Efter jobbet hämtade Henri upp mig och vi åkte bort till svärföräldrarna en stund. Kollade lite hockey och umgicks :-) När Henri’s pappa och hans kollega skulle in till stan åkte jag och darling hem. Vi köpte med oss kebab hem och har bara softat i soffan sedan dess. Jaqg har förberett lite in för imorgon. Henri fyller ju 25-år när jag och borta (okej, ingen taskig kommentar om jag att åker bort över hans stora dag -  har nog med ångest över de redan…). Iaf, imorgon ska vi ha kalas med släkten på eftermiddagen :-) Sen är de packa, packa, packa på kvällen så jag är redo!

Hoppas ni har en trevlig helg! Kramkram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation