Måndag,

Då var de måndag igen, vilket känns skönt. Det är dessutom sista måndagen som jag jobbar, om en vecka är jag på väg till Barbados. Jag ska göra ett inlägg i veckan om resan. Har inte ens hunnit tänka på det ännu… Det är så mycket annat runt omkring, men sol och värme känns iaf lockande nu :)

Solen lyser från en grå/blå himmel idag. Jag är på väg till gymmet, ska springa och tror jag kör en favorit i repris från igår – vattenmassage efter duschen.

Jobbar 16-21 i eftermiddag :-) 4 arbetspass ifrån semester. Jobbar måndag, tisdag, fredag och lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation