Ben&Jerry på besök mitt i veckan!

Onsdag är redan över och de är halvvägs till helg, jobbhelg för min del… :-/ men de får gå! Näst sista helgen innan jag ååååterigen ska på solsemester. Dock denna gången utan min kära :-/ det är enda nackdelen…

Iallafall, jag jobbade extra idag 7-15.30. Dock hade våra chefer ”glömt” sätta in vikarie för en sjukskriven kollega så jag fick jobba lite dubbelt på morgonen (på 2 st avdelningar). De gick endå bra och Henri hämtade mig när jag slutade för dagen. Väl hemma slappade vi på soffan en stund och sedan fortsatte med världens enklaste matlagning – köttbullar och makaroner, haha! Gott är de.

När vi ätit så åkte vi bort till Bäckebol. IKEA fick ett snabbt besök, där vi enbart köpte nya mattor i hallen (innanför dörren). I söndags när jag skulle gå ut med soporna så gick de hål i påsen, så ALL sås från fläskfilégrytan rann ut på mattan. Det gick inte att få rent, så lika bra att byta ut. När vi endå hade alla mattor borta så dammsög vi och skurade alla golv i lägenheten ;-D lite julstädning såhär i förväg (vi är snart där…)

Sen vi kom hem har vi myst i soffan med Ben&Jerry glass och te/caffelatte.

Henri somnade i soffan efter Rosabandetgalan, så vi har just förflyttat oss till sängen. Dröjer nog inte länge tills jag lägger ihop lockena heller. Att gå upp 6.00 tar på kroppen.

20121031-223248.jpg

20121031-223301.jpg

Imorgon är de ledigt, MEN (som på alla mina lediga dagar före/efter helgjobb senaste tiden) så är de utbildning eller föreläsning… Imorgon är de dags för förflyttnings-utbildning, men mer om de imorgon. Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation