Helgen :)

Här blev de stilla även igår. Jag hade fullt upp med annat och just nu är inte bloggen prioritet ett (kanske tyvärr aldrig)… Jag tänker dock inte gå in så djupt på helgen, vissa saker ska/borde inte stå här, men jag tänker berätta de andra :-)

I lördags så skrev jag högskoleprovet, gick sådär… Men fick 3-4 poäng mer än förra gången iaf :-)

När de var slut plockade Henri upp mig och vi åkte hem för att packa snabbt! Sedan vidare ner till Kungsbacka där vi checkade in på Hotell Halland. När vi slappat, duschat och druckit lite vin gick vi ner till bottenvåningen där ”nattklubben” The square ligger. Där mötte vi upp Henris kollegor. Vi drack gott, åt mat och dansade många timmar. Vi hade såååå kul hela kvällen, faktiskt ganska länge sen vi ”festade” tillsammans. Efte en grym kväll tog vi bara hissen upp till vårt rum och sov gott hela natten.

Henri väckte mig sen på lördags morgonen vid 8.48… Fast den var ju då istället 7.48, haha. De gick dock inte somna om så vi låg och drog oss en stund innan vi gick ner för att äta hotellfrukost. Vi åkte sen hemåt.

Igår fick jag mina nya kostymbyxor designade av Evelina (som hon ska står mig, fick tyget i födelsedagspresent).

20121029-101537.jpg

20121029-101609.jpg

20121029-101646.jpg

20121029-101703.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation