Back home!

Helllllllo ;-D nu är vi hemma på svenskmark igen, sååååå kallt de är. BURR. De var ju 35 grader när vi lämnade Kreta, och så var de 10 grader när vi ankom Arlanda igår eftermiddag.

Min familj (mamma, pappa & bror) hämtade upp oss på Arlanda och så åkte vi till Eskilstuna dit min morbror Micke flyttat precis. Jag har inte träffat honom sen jul (vilket är allt för länge sen) + att jag inte träffat hans fru på evigheter. Vi åt lite kväll fika och ratade innan vi åkte hem mot Linköping. Somnade gott, men båda två vaknade hos 7.15 imorse. Så vi gick upp, packade ihop och hoppade in i bilen.

Var hemma i Göteborg vid 11 tiden och då slängde vi bara upp väskorna i lägenheten och bytte om. Henri till kontorkläder och jag till träningskläder.

Henri är en stund på kontoret nu på eftermiddagen och jag har precis varit på gymmet 2 timmar ;-D sååååå skönt. Först gick jag 20 minuter, sen dansade jag zumba 45 minuter och avslutade sen med 45 minuter löpning på bandet framför svenska Hollywood fruar ;-) haha.

Ni ska få en update och bilder från resan, men de får bli från datorn när jag lagt in bilderna :-)

Nu ska vi hem och packa upp – tjohooo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation