Måndag kväll

Gokväll. Nu har vi placerat oss i sängen :-) det är nu 12 timmar sen jag vaknade… Fattar fortfarande inte att jag sov så länge, haha. Träningen gick bra, jag körde ett intervallpass på löpbandet :-) Henri blev klarblått tidigare på jobbet så vi åkte hem så jag duschade här hemma ist. Vi handlade lite på genvägen också. När jag duschade lagade min man middag. Vet inte om de var något finskt men ”svarta makaroner” stog på menyn. Han kokade makaroner, stekte bacon och blandade de och morötter med MASSOR soya. Det vart som tur var lagom mycket soya, så de blev väldigt gott :-)

Nu ikväll har vi fixat här hemma och plockat iordning. Skruvat ihop hallmöbeln (en till klädhängare) och lagt in ALLA kläder från de senaste resorna i garderoberna. Jag ha även packat inför Oslo :-) nu sover Henri här bredvid så jag ska första slå av sovrums tv:n och sova jag med, ska bara läsa nååågra bloggar till. Puss och godnatt! – Bloggat från iPhone

One Thought on “Måndag kväll

  1. Hehe, det var nog inget finskt. Det var nog bara nått med bra fantasi!
    Du får be honom laga han och Markus specialare,
    makaroner, stekt chorizo och favoritsås från jensens, blandat i en gryta. =) =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation