Måndag 15 augusti

Hallå på er! Idag sov jag tro de eller ej ända tills klockan 11.15… när hände de senast? Haha, skönt var de iaf! Jag var ju såklart vaken en stund när Henri gick upp och åkte till jobbet, men somnade om med en gång. Dagen har varit lugn, jag har ätit och packat upp endel av alla kläder vi haft med oss. Nu ska jag hoppa på bussen och åka in till gymmet. Ska träna en timme och sen ducsha där. Henri slutar jobbet lagom tills jag är färdig. Då blir de lite handling, ingen mjölk ochsådär finns hemma.

Har läst ifatt en massa bloggar (sen sommaren) så har inte hat ”tid” att blogga om våra dagar i Linköping ännu – men de kommer! Måndag idag, och på onsdag åker jag för att jbba några dagar i Oslo, kommer sakna min andra hälft! <3

Nu ska jag hoppas i skorna och ta på mig min Helly Hansen jacka… vädret är liiiite ostabilt just nu? haha – välkommen hös (tyvärr).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation