Soliga torsdag

Torsdag, och dagens planer är att åka in en sväng till stan. Jag, Fille och Henri ska äta lunch inne i stan och så ska jag hitta ett filter till min Sony Systemkamera. Hittade ett på nätet som skulle passa perfekt, men de var på OnOff och tydligen hade dom gått i konkurs, utan min vetskap ;-) Hoppas de finns något passade i nån annan butik! Solen lyser här i Lkpg, jag får vara med nära o kära (pojkvän och familj samtidigt) och jag har fått träffa mitt gudbarn – kan de bli bättre? ;-D Ha en fin dag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation