Godmorgon från Linköping

De var tillslut mycket som hände igår. När jag bloggade hade vi iiingen plan för dagen, men direkt efter så ringde dom från Henris jobb så han var tvungen att åka en sväng till Liseberg ör att fixa något. Jag passade på att åka med in till stan och tränade. Mina första 45 minuter på löpbandet sedan någon gång i mitten på juni. Det var skönt iaf och gick ganska bra, körde även mage och ben på de.

Efter en dusch mötte jag upp Henri i Nordstan så åt vi lunch och köpte lite presenter. Dels till mitt gudbarn Molly som fyller nu om några dagar och Henris kusins pojkvän. Henri blev dock väldigt trött på att behöva jobba så himla mycket, eftersom han fortfarande har ”semester med jour” s vi bestämde oss ltie hastigt att dra till Linköping redan igår. Planen var att bara åka över dagen på söndag och fira Fille, men nu blev de alltså lite längre :-) När presenterna var inhandlade åkte vi hem för att turbo-packa innan vi åkte bort till Nödinge för att hälsa på dom och se lite semesterbilder.

Påvägen till Linköping så stannade vi till hos Minna och Markus, för att ge presenten till Markus. Dom ska ha fest på lördag, men de missar vi ju eftersom att vi åkte hit redan nu :-( Hopaps ni får de grymt iaf! Han blev glad för sin Captain Morgan som han fick av oss.

När vi satt i bilen så sms:ade jag Trine och skulle höra om vi skulle ses nån dag nu när jag är hemma. De visade sig att 7 tjejer av dom som jag gick lekis-9:an med var hemma hos Sanna så vi blev bjudna dit. Vi kom hit till Ljungsbro vid 21.30, så vi slängde i oss lite mat och åkte till Berg där Sanna bor :-) Väldigt trevligt att träffa alla tjejer igen, mycket skratt som vanligt!

Vi var hemma straxt efter tolv, och somnade gott! Jag hade dock lite svårt att somna, men vid 1 tiden la jag ihop lockena!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation