Sovmorgon

Godmorgon :-) Idag tog vi en ordentlig sovmorgon, ända tills kl 10. De beror mest ofs på att Henris jobb telefon inte ringde örrens 10 idag. Den har de andra dagarna ringt vid 8 tiden.

Jag försökte blogga igår kväll, men internet strulade lite så de gick inte så bra. Jobbet gick iaf otroooligt bra och jag fick mycket positiv kritik ;-D Alltid kul när man får beröm. Jag jobbade ju ”kortpass” bara 5 timmar, men jag hann massor och gjorde allt själv med vårdtagarna. Härligt!

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, de spööregnade vid 9 när jag vaknade till, men nu är de strålande sol – så vi får se :-) Hoppas ni får en fin onsdag :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation