Tisdag :-)

Dagen fick planeras om lite. Vi sov till lite efter nio och sen slappade vi bara. Vi åt lunch vid elva tiden och då ringde dom samtidigt precis från mitt jobb och undrade om jag kunde jobba 16-21 ikväll. Jag skulle tagit en tur till gymmet, men eftersom de blev jobb så hinns de inte riktigt med. Ist gav vi oss ut på en liten promenad runt här, för att få röra lite på oss. Nu ska jag ta en dusch innan de är dags att gå in i jobb-mode igen. Förra veckan gick jag ju brevid 4 pass (4 dagar) men idag ska jag för första gången jobba själv. De kommer nog gå bra tror jag ;-D Henris familj kommer även hem från Finland idag, men jag får väl träffa dom imorron ist, för ja tror Henri åker dit när jag jobbar :-) Vi hörs!

One Thought on “Tisdag :-)

  1. Vad roligt att du får jobba själv.
    Vi ses på lördag, fixa nån chaffis så båda kan vara med och dricka =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation