Asia spa i Varberg

I helgen, eller rättare sagt i lördags så hoppade vi in i bilen och åkte ner till Varberg. Vi checkade in på Asia Spa som ligger i/på stadshotellet i Varberg. Efter de gick vi och avnjöt en god och mysig lunch på Harrys innan vi gick tillbaka till hotellet. Där swischade vi om till våra badkläder och ”japan-morgonrockar” som jag glömt namnet på. De roliga var ju iofs när vi var på väg ner så insere vi bägge två att vi glömt badkläder… ja vi skulle ju ändå till ett spa. Så vi fick hoppa in på Kungsmässan i Kungsbacka och införskaffa oss nya. De var rea så vi kom rimligt undan, de blev en svart bikini från h&m till mig.

Eftermiddagen tillbringade vi på spa avdelningen där vi badade i den gigantiskta bubbelpoolen, men massor av olika ”massage stationer” . Der var otroligt skönt. Efter en bra stund i poolen gick vi vidare in i ett rum där de fanns några olika bastu. Vi provade alla, och i mitten fanns de även en tunna med iiiiskallt vatten men den provade aldrig jag. De hade även en massa olika avslappningsrum, och vi valde de med en massa häng-gung-stolar. De var på ovanvåningen så när dom öppnade fönstren där så kom solen in. Jag njöt lite av den, men eftersom de inte kom in någon vind, så var de otrooligt varmt. Ner på rummet för lite champange/choklad och dusch.

Vid 20.30 hade vi bord på restaurangen som tillhörde hotellet. Eftersom jag bokat ett ”spa-paket” så var de en förbestämd meny. Vi åt blåmusslor i gräddsås (lé cremé som vi säger i St Tropez ;-)) till förrätt, lammytterfile med rostad potatis och sparris till varmrätt och så någon sockerkaka med hallon och blåbär till dessert. Så klart lite gott att dricka till de med. Efter middagen skulle vi gå en liten promenad i Varberg ”city”, men ingen av oss hade tröja med oss så de blev lite väl kallt. Ist åkte vi upp till hotellrummet och myste, samtidigt som vi såg en film. Båda somnade ifrån den runt tolv tiden så vi släckte och somnade ordentligt. Jag försökte väcka Henri så han kunde ta av sig kläderna och lägga sig under täckte. De var dock helt omöjligt så vid två var han ist uppe för att klä av sig/borsta tänderna. Tyvärr hade jag svårt att somna om, men lyckades tillslut.

Dagen efter började vi med hotell frukost innan vi checkade ut och begav oss sakta hemmåt. Vi kom hem runt 12, och då fixade vi lite här hemma och slappade. Henri tog en nap här i sängen och jag läste ifatt en massa bloggar. Vid 17 tiden åkte vi iväg till maxi för att handla lite middag. Marcus kom även förbi när vi kom hem igen och åt middag med oss. Fläskilé med potatis grejer i ugnen och sås stog på menyn. Grabbarna satt kvar i soffan efteråt och jag plockade iordning i köket.

Vid 19 tiden bestämmde vi oss för att bada så vi tog en tur upp till Surtesjön. Tillochmed jag vågade mig i, och de visade sig vara ganska så skönt ;-) Vi avslutade kvällen med att se dokumentären om massakern i Norge, innan vi somnade gott :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation