Onsdag-fredag

Hallå på er ;-D De är inte så mycket som händer här inne. De tar nog ett tag innan jag kommer komma igång här på riktigt igen. Det som har hänt sedan  i onsdags då jag bloggade sist är en hel del. Henri kom ju hem i onsdags kväll, så när jag körde hem från jobbet så var han redan hemma här. Såååå skönt att komma hem till en lägenhet där min älskling var! <3

I torsdags morse körde Henri mig ftill jobbet som började 6.45. Han gick dock upp kl 06 – då var han utvilad. Jobbet på dagen gick kanon och de blir roligare och roligare ju mer tiden går. I torsdags hade jag dessutom 4 egna vårdtagare som jag tog hade om hela dagen och gjorde alla rutiner med. Så som  uppstigning, dusch, frukost, toalett besök mm.. :-) Vid 15.30 då jobbet var slut hämtade Henri mig och vi körde hem så jag kunde byta om. När jag bytt om körde vi vidare mot Bäckebol där vi handlade en till hatthylla, så vi har ”varsin” i hallen. Kommer bli snyggt de! När de var klart tog vi även en tripp till IKEA och köpte nattuksbord till vår nya säng. När vi kom hem åt vi korvstroganoff och kvällen var de bara soff läge om ja inte minns fel ;-)

Fredagen startade med ”sormorgon” till 9 ;-) Börjar man bli gammal när man inte kan sova än längre till 9? Haha! Iaf så började vi dagen med att montera ihop våra nya sängbord, och de tog en stund. Vi åkte även bort till Nödinge till Henris föräldrar (som är i Finland fortfarande) för att hämta lite verktyg. Hem för att fortsätta och så lagade jag köttfärsås med pasta till lunch. Vid lunch tid la vi även ut Henris gamal säng på blocket, som vi bara ville bli av med – så vi skrev att den var gratis om dom hämtade den snarast!

När vi var klara med moteringen så åkte vi bort till Backaplan för att köpa lite elkablar eftersom Henri kopplat in gamla datorn som tv i sovrummet. Så nu har vi en tv i varje rum, förutom badrummet…. ;-) Killar och teknik alltså! Vidare till Nödinge igen eftersom Henri skulle klippa sig. Jag gick runt på Ale torg lite och köpte lite trosor och diverse. När vi var påväg hem så ringde en kille från Sköve som var intresserad av sängen. Så vi åkte hem och tog lite bilder på den och skickade, 5 min senare ringde han och sa att dom var påväg till oss för att hämtad de. – jihuu! Vi åt tacos och fixade massor i lägenheten, plockade undan och Henri fortsatte montera teknik saker, som ja inte fattar riktigt ;-)

Straxt före åtta dök dom upp och vi blev av med sängen. Så nu har vi fått ett väldigt stort sovrum och de är väldigt fint där nu. Vi tog en tur upp till sjön för att vi skulle bada, men de blev inget bad utan vi åkte hem igen.

Igår (lördag) gav vi oss ut på lite äventyr, men mer om de imorron för nu har jag nästan lite skrivkramp. Har ju inte bloggat på otroligt länge och har dessutom under hela inlägget skrivit på fb-chatten, haha! Så vi hörs snart igen! Kram på er, som är då snälla o kikar in här varje dag – även om jag inte uppdaterar ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation