Mycket nu!

Hej på er :-) Här har de varit dålig uppdatering, men sedan jag kom hem hit till Göteborg i lördags kväll så har jag inte haft en tanke på bloggen. Jag har tvättat, varit en sväng i Bäckebol (söndags), börjat jobba och jobat två pass + fixat här hemma. Ikväll kom även strykbrädan fram så att strykhögen försvann :-)

Lite middag har blivit uppäten och jag har hunnit slappa lite också. De är OTROOOOLIGT tråkigt att vara ensam hemma, eftersom jag senaste 4 veckorna haft minst 5 personer runt mig dygnet runt…. När mamma, pappa och Fille lämnade av mig här i lördags kväll och åkte vidare hem mot Lkpg var de inte så kul. Varje gång jag kommer hem blir jag super depp, och inser hur ensamt de är. ÄNTLIGEN så kommer min man hem imorron, så när jag kommer hem från jobbet så är han HEMMA! <3 Fattar ni hur underbart de kommer bli?

Jag har ju också som sagt jobbatnu i två dagar. I måndags jobbade jag på avdelning 2A 15-21 och idag på samma avdelning 07-15.30. Nu har jag ledigt nästan ett helt dygn, för jag börjar inte jobba förrens imorron kl 15 och jobbar då till 21. Så SKÖNT att Henri är här hemma då (förhoppningsvis) när jag kommer hem :-) JAg ska dock upp och jobba 6.45 på torsdag morron, men sen är jag ledig iaf fre, lör o sön. Sen får vi se hur mitt schema blir – inget inplanerat ännu :-) Det är kul att komma in i ”yrket” eftersom jag aldrig jobbat som undersköterska förut. Jag har ju haft 3 olika praktiker som de, men då har jag ju inte jobbat ”helt själv”.

En liten uppdatering om livet just nu. Jag ska försöka skriva ner lite om resan också. Den var HELT fantastisk och vi hade de otroligt bra. Vi solade, badade i havet, myste på stränderna och åt fin fina luncher :-) Även mycket mys hemma vid årt stora hus och vår pool såklart. Lite mer om de senare, för nu ska jag läsa lite bloggar, ligger efter 2086 inlägg på bloglovin – så har lite att göra ;-) Hoppas ni har haft en kanon sommar än så länge! Kraamar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation