Hemma ;-D

Så oooooootroligt skönt att vara hemma, men oj vilket skön resa vi har haft :-) vi kom hem runt 17 tiden och min bror dök upp här straxt efter de :-) jag packade upp barnens grejer och sen dess har jag bara degat i soffan med bror min och även Linda var här en sväng och färgade mina ögonfransar :-). Jag ska skriva lite om resan när jag landat lite. Imorron kommer mina föräldrar hit och vi ska mysa med barnen, innan vi på lördag tar mina och alla min brors saker och åker över mot Sverige för sista gången. Som ni fattar är jag alltså i Oslo fortfarande ;-) nu ska jag smörja in mig och se lite one tree Hill innan jag somnar, skönt att sova heeeelt själv för första gången på tre veckor :-) ingen som väcker en kl sju imorron ;-) iofs har jag och P nästan sovit till 8-8.30 hela semestern – vilket varit otroligt skönt :-) natta – Bloggat från iPhone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation