Bortrest 10 juli – 28 juli

Från och med NU är jag i St tropez och kommer vara där 10-25 juli, då blir de som jag skrev blogg uppehåll. Den 25:e juli åker vi vidare mot Milano och ska spendera fyra dagar, 1 timme utanför Milano. En av C’s bästa vänner har hus där bland vinrankorna – så dit ska vi :-) jag är åter i Oslo hos min norska familj den 28:e juli och då återkommer jag :-) OM jag har internet uppkoppling innan de då lovar jag att skriva ;-) Jag ska verkligen njuta av en sista sommar med min norska familj, men jag kommer ABSOLUT sakna mitt älskade hjärta <3 och min underbara familj!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation