Torsdag-Lördag

Ursäkta för den extreeemt dåliga uppdateringen. Jag har haft en massa för mig (som vanligt) så tid för datorn har absolut inte funnit. Håller på att fixa lite inför resan nu, så passar på att flika in här lite och skriva några ord. De senaste dagarna har jag spenderat med Molly, mitt gudbarn. Jag kan ju iofs börja med att berätta om min trevliga onsdagskväll. När jag och mamma hade solat och plockat lite jordgubbar så kom Vikkan hit. Vi grillade korv och satt ute på altanen och åt. När de var dags för damernas fotbollsmatch. Dam VM pågår ju just nu, men jag har faktiskt bara sett den matchen. Vikkan var kvar till elva tiden.

På torsdagsmorgonen packade jag, mamma och Molly in oss i bilen. Vi körde ner till Södra Vi där vi lämnade av mamma hos mormor/farmor/farfar innan jag och Molly åkte vidare till Astrid Lindgrens värld. Där spenderade vi måååånga timmar (typ 7h) innan vi åkte hem mot Södra Vi igen. Molly och jag var bra trött när vi kom hem. Lite mat i magen i form av taco var perfekt innan vi gick in till mormor en sväng i grannhuset. Molly somnade gott och jag och farfar spelade lite kort innan de blev sängen för oss också.

Fredagen började redan vid 7.05, men vi slappade en stund till och gick inte upp förrens kl 8 för lite frukost. Efter frukost åkte vi ut till Sundsholm för lite bus och medans mamma krattade lite gräs. Jag och Molly körde in till Vimmerby för att träffa Linnea undertiden Molly lekte på Pippi-skeppet på torget. Vi avslutade med en glass innan vi åkte för att hämta mamma igen.

När vi kom till Södra Vi bjöds de på våfflor med grädde o sylt till lunch. Även pappas bror+syster var där. När vi sagt hejdå till alla rullade vi hemåt igen. Vi kom hem hit vid halv sextiden och då hade Molly precis somnat. Jag och mamma handlade lite innan vi fixade middag. Henri kom vid halv sju tiden och då placerade jag mig vid grillen. Fläskfilé, pommes-aktiga saker med olika såser stod på menyn. På kvällen igår slappade vi mest i soffan och kollade på bilder från min dator från januari-april, en hel del de.

Idag när jag och Henri vaknade så åkte vi för att plocka lite jordgubbar som vi sen åt till frukost när vi kom hem. Vi var även en tur i lekparken med Molly, så hon fick gunga och springa av sig lite. Hon har ju aldrig” tyckt om” Henri, för hon tycker han tar för mycket av mi tid (haha ;-)) men idag gick de faktiskt bra. Nu har vi precis smällt i oss varsin kebab och handlat lite på Cloetta.

Ikväll ska vi åka till Söderköping för att äta glass i stora lass – även min sista kväll här i Sverige på tre veckor. Inatt kl 2.30 ska ju nämligen mamma och pappa köra mig till Arlanda. Jag ska åka till Nice för att möta upp min norska familj där. Jag och mina norska barn ska ju spendera tre veckor i St Tropez tillsammans. De ska bli skööönt med semester, men jag har de väldigt bra här hemma i värmen med. Jag saknar ju barnen väldigt mycket så de ska bli väldigt kul att träffa dom igen ;-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation