Inatt åker jag

Go’ kväll mina vänner! Nu har vi varit iväg till smultronstället i Söderköping och ett besök på deras glass restaurang :-) otroligt gott och ven våra grannar (mitt gudbarns familj) följde med :-) Vi hade väldigt trevligt och åt oss mätta. Nu har vi nyss kommit hem och jag har faktiskt hunnit packa ner allt mitt som jag ska ha med mig. Nu ska vi avnjuta en sista kopp te och tid med varandra innan jag åker till St tropez inatt. Vi ska åka här ifrån vid 02, så alltså bara 3 timmar kvar – lite sömn skulle behövas. Hoppas ni alla får en trevlig sommar. I St Tropez så har vi inte internet i huset, så de kommer inte bli bloggning där :-) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation