Onsdag

Tjeeeeenare! Här händer de grejer som vanligt, så de blev inget blogginlägg igår kväll.

När jag kom fram med bussen igår vid halv ett så hämtade mamma upp mig. Vi åkte bort till pappas jobb och parkerade bilen. Lunchen intogs på Thai cocunut, där de är otroligt gott. När vi ätit klart gick pappa tillbaka till jobbet (sista veckan innan hans semester) och jag & mamma fortsatte ut till Ikano-huset.  Vi handlade lite innan vi åkte hem.

Väl hemma började jag plocka i min ”gamla” rum och rensade ut en massa skit + att jag packade lite som ska med till Göteborg. Vid halv fem kom Molly hem, så då myste vi en kort stund innan jag for iväg till jordgubbslandet. Plockade 3 liter och hämtade pappa på vägen hem när han kom från jobbet.

När vi var klara med middagen som blev stekt fisk med remouladsås, så kom Molly på besök igen. Denna gången var även hennes mamma med (dom bor i vårat grannhus) och vi åt lite jordgubbar med vaniljsås till dessert. Molly ÄLSKAR jordgubbar.

På kvällen gjorde mamma slingor i mitt hår och jag färgade hennes, mycket mer än så hann vi inte med. Nu idag har jag bara slappat än så länge. Frukosten bestod av nyplockade jordgubbar och nu ska jag gå upp för att laga lunch till mig och mamma. På menyn, som jag har bestämt står de blodpudding och bacon! MUMS! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation