Snarkare

Jag har försökt sova nu i 45 min, men de är omöjligt :-( jag hat sovit värdelöst i två nätter nu, förra natten 3 timmar och inatt blev jag väckt av älsklingen flera gånger. Han gjorde dock allt i sömnen så de är ju inte hans fel ;-) han somnade med kläderna på, så varje försök att ta dom av så vaknade jag.. Haha :-)

Håret blev förresten jätte bra, tunt och skönt. Jag tror jag absolut ska gå till henne flera gånger om ja ska klippa mig här i Göteborg :-)

Nu måååååste jag försöka sova, bussen mot Linköping går ”tidigt” imorron så klockan står på 7.10. Bara 7 timmar kvar så skulle behöva alla dom timmarna. Min kära älskling som ALDRIG snarkar – gör de idag.. :-/ hoppas jag kan somna snart ändå!! Puss o kram – Bloggat från iPhone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation