Lördag och Söndag i Lomma

Tänkte lite kort berätta vad vi gjorde i helgen i Lomma/Malmö. Henri kom ju i fredags kväll och alla, inte minst Rickard och Saga blev väldigt glada. På kvällen när barnen lagt sig så pratade vi, drack te och myste.

Lördagen började tidigt då Saga kom upp och väckte oss vid 7 tiden. Jag var iofs redan vaken, men Henri fick vakna då med. Vid åtta var klockan ställd och vi gick ner och åt frukost. Ludwig hade simtävling lördag och söndag och eftersom jag aldrig har sett honom tävla så skulle de bli otroligt kul. Har ju sett ca 743 träningar (nejdå, men nästan), så kul att se det som de tränar för :-)

Vid nio åkte vi innåt Malmö, hittade parkering och bänkade oss i en OTROLIGT varm simhall. Nu har jag helt glömt vilka grenar de var på förmiddagen, men tror de var 100m fjärilsim och 100m ryggsim? Jag tyckte han var otroligt duktig, men eftersom dom hade kvaltider som dom var ”tvungna” att nå så var han inte helt nöjd.

Efter förmiddagspasset åkte vi hem, o Len hade lagat lunch till oss – skinksnitzel. Vi spelade lite spel innan vi åkte innåt för eftermiddagspasset. Han simmade en gren och sen tog jag och Henri en liten runda på stan och gjorde bara ett rea-fynd. Vi gick tillbaka till simhallen för att se på hans 200m medley (alla fyra simsätt). Han var 5 hundradels sekunder ifrån kvalgränsen men jag HOPPAS han kvalar in ändå.

Kvällen spenderade vi hemma med finmiddag och panacotta till efterätt, mycket gott. Ett antal omgångar neger&president (kortspel) spelade vi också. När vi skulle lägga oss runt midnatt så upptäckte vi att grannarna hade fest. Hset ligger ca 100 m bort, men musiken var så hög så de kändes som om vi var i samma hus. Henri somnade gott ändå men jag låg vaken till kvart i tre när festen avslutade och dom spelade lite basket utanför vårt hus. Blev väckt vid kvart i sex igen av Rickard som gjorde ett litet bus – då tre timmars sömn fick täcka den natten…

Vid kl 7 kom Saga upp och dagen var igång. Vi somnade dock om och sov till 9. Lite frukost och spel bestod förmiddagen av innan Ludwig kom hem från förmiddagspasset. Då åt vi en sista lunch tillsammans innan vi packade ihop alla våra saker. Vi åkte vid kvart i två och vårt första stopp var i Laholm. Vi hälsade på min gamla ”aupair-kollega” Caroann som jobbar i en glasskiosk där :-)

En liten mini semester hann vi alltså med, bara sådär. Jag hade ju en lång semester nere i Skåne land, men Henri kom ju och gjorde helgen mega bra tillsammans med mina skåningar. – bloggat från iPad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation