Göteborg-Linköping

God förmiddag!! Jag sitter på bussen, sov inte helt okej inatt heller. Tog ett tag innan jag somnade och vaknade några gånger inatt, men inte lika många som natten innan.

Vid 7.10 imorse gick ja upp, fixade i ordning mig och packade klart de sista. Jagnoch Henri åt frukost innan vi hoppade in i bilen för att köra in till stationen. Han släppte av mig och åkte till jobbet. Vi ses på fredag, då han kommer till Linkan – så vi behövde inte säga hejdå idag, vilket var skönt.

Jag har just passerat Jönköping och är i Linkköping om ca 1 h o 20 min. Mamma kommer och hämtar upp mig och sen ska vi gå och käka lunch ute med pappa på en Thai-restaurang. Jag blev lite förälskad i Thai-mat när vi fick de lagat hemma i onsdags :-) de blir mysigt och gott.

Vi hörs hemma (i Linköping) igen! :-) – bloggat från iPad

2 Thoughts on “Göteborg-Linköping

  1. filip on 5 juli, 2011 at 16:25 said:

    ska ni till coconuten utan mig =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation