Måndag, 4 juli

Godmorgon! De blev lite att göra igår kväll så hann inte kika in här mer. Eller jag prioriterade väl annat ;-) När jag kom hem från affären och vi hade ätit middag så tog vi en snabb tur ut till havet för ett kvällsdopp. Eftersom de regnade i lördags så var de sjuuuuukt kallt i vattnet. Det var verkligen ett snabbdopp kan ja säga. När vi kom hem började Metallica sin spelning på Ullevi, men vi kollade på svt där som sände hela kvällen. Jag är ju inget fan av sån musik riktigt, så jag gjorde lite annat samtidigt.

Imorse (kl 10) fick jag ett sms av älsklingen. Han skulle till Helsingborg för ett litet jobb, och han undrade om jag ville följa med. De är ju ”bara” två timmar enkel väg och så lite fix där, så inte så kul att köra själv. Eftersom jag har klipptid idag, och de fanns ingen senare så fick jag tyvärr avstå… :-/ De är den sista möjligheten jag har att klippa mig innan St Tropez, och jag måååste verkligen klippa mig. Annars kommer jag nog dö av värmen när de är så himla tjockt. Kör försiktigt älskling! <3

Jag ska snart gå ner till bussen och åka bort till frisören och när jag kommer hem ska jag tvätta. Hoppas att vi kan hinna ett litet besök hos Henris föräldrar ikväll, så jag kan säga hejdå/trevlig semester till dom. Vi kommer ju inte ses på typ 5/6 veckor. Imorron ska jag ju som ni kanske vet till Linköping och vara hos mina föräldrar några dagar. På söndag åker/flyger jag vidare till St Tropez för att möta upp min Norska familj på flygplatsen i Nice.

Jag tror jag får skriva om min/vår lördag/söndag i Skåne imorron när jag sitter på bussen, för nu måste jag göra mig klar :-) Ha de toppen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation