Semester

Mina dagar här nere i Skåne är just nu helt underbara!!! Jag äter god mat, tränar, hämtar/lämnar sötisen på dagis, hoppar studsmatta, solar och badar i havet :-)

Familjen jag besöker har en städerska, men idag var hon är och lagade mat till oss ist – bara för att. Hon är från Thailand, så hon lagade stekta nudlar med stekt kyckling och jordnötsås. Jag har inte varit så förtjust i Thai-mat förut, men nu har jag verkligen fått upp ögonen för de.

Hoppas på fint väder imorron också, de har idag varit 25-30 grader. Jag och Rickard tog en löprunda på 5 km imorse – sjukt varmt redan vid kl 9. Imorron är de dags igen och då blir de kanske ännu längre :-) både igår eftermiddag och idag har jag, Rickard och Saga varit nere vid havet. Byggt sandslott och badat, även jag :-)

Jag har varje kväll råkat läsa bloggar liiite för länge, så klockan har blivit halv ett innan jag släckt lampan. Det är ju uppstigning varje dag kl 07, så bäst att sova nu ;-) natta! Saknar min käre man väldigt mycket!!!! <3 H.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation