@Lomma

Här njuter vi av livet och solen. Gårdagskvällen var mysig och innehöll god grillad middag med efterföljande sällskapsspel. Imorse steg vi upp innan sju. Jag och Rickard följde Saga till dagis innan vi tog en cykeltur bort till Alnarp, där vi tog oss en liten löprunda. Har ju inte sprungit så mycket sista tre veckorna nu (sen jag flyttade från Oslo) så de var precis de jag behövde. Dusch, hämtning, Wii fit, sim träningar på Lindängsbadet osv.. :-) Har avslutat kvällen med ett litet skype-samtal med mami!

Nu är de sov tajm, Henri – jag saknar dig älskling! <3 Jag saknar förresten våra oerhört sköna dubbelsäng också… lite konstigt att sova  en 90-säng nu, men de överlever jag nog ;-) På söndag är jag hemma (Göteborg) igen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation