Midsommardagen

Då var midsommar över för i år, eller ja kvällen är ju kvar fortfarande. Dock blir den ganska lugn för vår del. Igår mitt på dagen så åkte vi bort till Nödinge för att sitta vid bordet och dricka lite god cider och massor av prat. Fler människor trillade in och de var tillslut 2 av Henris kusiner med ”respektive” och Ewe + hennes man och såklart föräldrarna :-) Vi åt gott grillat kött och potatis osv. Utöver kvällen trillade även Ewes vänner in och vi fick oss några nubbar. De hände endel, men de orkar jag inte skriva om – för mig gick allt utmärkt iaf :-)

Vi somnade runt halv tre, och alla utom Ewes kompisar sov över. Så i morse vaknade jag o Minna först, då gick vi ut en promenad runt kvarteret med lilla Chihuahua-Nogge. De andra vaknade allt eftersom och mådde som dom förtjänade ;-) Vädret var ju fantastiskt så vi la oss ute i varsin solstol, åt god mat ända fram tills kl 14. Vi körde hem Emma och Stefan och ankom vårt hem nyss.

Nu har jag precis hunnit packa klart allt som jag ska ha med mig till Lomma. Imorron ska jag nämligen ta en liten tripp ner till Skåne. Jag ska hälsa på mina gamla grannar från Ljungsbro, eller ja – där dom bodde för 10 år sen ;-) Så en vecka i skåne, och vädret ser lovande ut. Får se hur bloggandet blir där nere, kanske ska ta en liten paus… å andra sidan kommer de ju bli ”ofrivillig-blogg-paus” när jag är i St Tropez med min aupair familj ;-)

Nu ska vi åka iväg o kolla in mitt nya jobb och sen köpa kebab! Idag är jag sjuuuuukt sugen på kebab ;-D Vi hörs <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation