Midsommar 2011

Godmorgon på er ;-D Då var de Midsommar igen!! För mig är de två år sen jag firade midsommar, eftersom de inte finns i Norge :-) Dock firade vi lite på eget vis, men Malin blev lite för full och sov halva kvällen i trappen ;-) Året innan var jag i Lomma om jag inte minns helt fel :-)

Påtal om Lomma så ska jag åka dit på söndag! En hel vecka ska jag få spendera med mina ”favoriter” där nere. Känns skönt att ha något inplanerat nästa vecka, för jag skulle inte palla att gå här hemma en vecka till o bara glo, de är skönt en dag – men sen vill jag jobba/göra något. Kommer dock bli tomt efter älsklingen, men jag är ju i Sverige så vi kan ju prata i telefon :-)

Nu ska vi få i oss lite frukost/brunch, sen ska vi bege oss bort mot Nödinge – där vi ska fira midsommar men massa härliga människor :-) Min krans ”lever” fortfarande så vi får se hur jag gör med den :-) Ska se om jag kan lyckas lägga in en bild/film under eftermiddagen/kvällen, men iPhone-appen har ju strulat lite, så de märks ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation