Redo inför midsommar

Go kväll på er! Min dag har varit helt okej, började ju som sagt med träning. Var helt själv på gymmet hela timmen. Dock är de ett väldigt litet men oerhört fint gym. De är ju kostymnissarna som jobbar i området som tränar där (antar jag, eftersom de ligger en massa kontorslokaler runt om) och dom börjar ju jobba runt 8-9.

När jag tränar klart tog jag bussen hem, och tog tag i lite mer uppackning, så nu är de INGA kartonger som inte är uppackade sedan flytten. Har dock en kartong sående fortfarande med saker som jag inte helt vet vart jag ska göra av ännu. Får väl antagligen åka ner i källaren, men de märks! När Henri kom hem hade han köpt med sig ett nytt strykjärn ;-D så jag tog tag i stryktvätten från igår och han skulel fixa middag. Ist hamnade vi båda två – pillandes på våra mobiler i sängen. Så vi lagade middag tillsammans ist, och de blev taco.

När maten var uppäten hoppade vi in i bilen mot Nödinge (Henris föräldar) där vi fixade uppe partytältet att ha på altanen imorron på midsommar. Dom har inte tak på altanen, så vi skapade ett. Ni skulle varit med – hahaha! Många smart lösningar här o där – bra jobbar Jussi!

På vägen hem från Nödinge stannade vi och plockade lite blommor, så nu har jag gjort mig en midsommarkrans. Den blev bara halv bra, så vi får se om jag använder den imorron. Jag satt nere vid våran trappuppgång (utomhus) när jag gjorde den, så jag har typ träffat hälften av alla grannar. Dom var väldigt trevliga, men alla gubbar ska prata så evigt dan´t ;-)

Nu har jag även strykt min långklänning tills imorron så nu ska jag sjunka ner i soffan brevid darling, som så klart redan ligger där ;-) Puss på er, sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation