Onsdag 22/6

Gokväll på er ;-D Första riktiga inlägget på nya bloggen. Skrev ett förut, men de verkar helt ha försvunnit..

Jag har haft endel att göra idag, men har ändå hunnit slappa. Idag har dagen bestått av dammsugning och så har jag lagat två pajer som nu ligger i frysen. Ska ha dom till matlåda efter semestern när jag kommer tillbaka från St Tropez tänkte jag, om nu inte Henri har ätit upp dom när jag kommer tillbaka efter sommaren ;-) Har även hunnit plocka upp två kartonger till.

Henri kom hem från jobbet lite efter fem. Vi hängde en stund i soffan framför tv:n innan jag lagade fiskpinnar och potatismos till oss. Vid 19 började vår tvättid i tvättstugan. När första maskinen låg i höll vi på i källarförrådet och röjde. Vi rensade ut alla gammal skit som vi inte ska ha och organiserade lite mera. Såsmåning om ska en klädstång upp i ena hörnet, så vi kan förvara vinterjackor där :-)

Sista maskinen är nu upphämtad och jag har även hängt den. Henri är också väldigt duktig i hemmet och hängde den första, undertiden jag plockade i ordning i köket :-) Nu svoer han gott brevid mig i soffan samtidigt som vi ”tittar” på Spiderman… kan nog stänga av den snart ;-)

Imorron ska jag åka med Henri in till jobbet, och gå till gymmet direkt. Skönt att träna på morronen ;-D Dock inget sevärt att se på tv då, men de får väl gå ändå ;-) Väldigt lyxiga löpband på mitt nya gym måste ja säga! Sov gott sen hörrni! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation